Ponowne dołączanie do sesji

author avatar
Według RareCSM
Ostatnio zaktualizowane:

Jeśli gracze zostaną nagle rozłączeni z Sea of Thieves z różnych powodów, mogą teraz ponownie dołączyć do sesji i kontynuować rozgrywkę z ostatniego miejsca.

Ponowne dołączanie do poprzedniej sesji

Jeśli gracz zostanie nagle rozłączony z Sea of Thieves ze względu na zerwane połączenie internetowe lub zawieszoną grę, może teraz ponownie dołączyć do sesji, kiedy wróci do ekranu głównego. W przypadku gry z załogą gracz powróci do sesji załogi, którą będzie mógł kontynuować. Jeśli gracz grał samodzielnie, sesja gry będzie dostępna w świecie przez 10 minut – gracz będzie mógł do niej dołączyć i kontynuować rozgrywkę z ostatniego miejsca.

Sea of Thieves to gra wieloosobowa. Chociaż sesja gry jest chroniona, statek gracza i wszystkie jego przedmioty mogą paść ofiarą innych piratów. Jeśli zatrzymasz się na wyspie lub jeśli zaatakują cię inni gracze w czasie, gdy ponownie łączysz się z grą, możliwe, że wrócisz na statek w innym stanie niż przed rozłączeniem!

Uwaga: gracze, którzy wybrali opcję „Opuść grę” lub zostali rozłączeni przez brak aktywności, nie mogą ponownie dołączyć do sesji.

- W przypadku nagłego rozłączenia z grą gracz wróci do ekranu głównego.
- Kliknij pozycję „Naciśnij dowolny przycisk, by kontynuować”.
- Gdy pojawi się ekran z pytaniem „Czy chcesz ponownie dołączyć do poprzedniej sesji?”, wybierz opcję „Tak”.

Czy ten artykuł ci pomógł?

Polecane artykuły

Wciąż potrzebujesz pomocy?

Wyślij zgłoszenie z prośbą o pomoc do naszego zespołu

Polecane artykuły